top of page

Sportstage 2016 01/08-05/08

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen, gaan we (alle speelsters van A-, B- of C-ploeg) van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 5 augustus 2016 op sportkamp.

We trekken richting Ardennen (Cierreux) waar er tal van activiteiten en trainingen georganiseerd worden om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Ook de groepssfeer zal er wel bij varen.

Wij hebben een geschikte vakantiewoning annex voetbalveld gevonden waar we met z’n allen kunnen sporten, ontspannen, koken, eten, slapen, …

Om een zo goed mogelijke planning mogelijk te maken, is het belangrijk dat wij zo vlug mogelijk weten wie er allemaal meegaat.

Voor een bedrag van 195 euro kan je mee.

In deze prijs zijn vervoer, huur, kosten, eten, drank en alle groepsactiviteiten inbegrepen. Wat precies, dat verklappen we nog niet. Het moet nog een beetje een verrassing blijven.

Als je meegaat, schrijf je dan zo vlug mogelijk in.

Stort ten laatste op 15 juni 2016 het bedrag van 195 euro op rekening BE44 7330 4346 7245 van VC Moldavo – St.Carolusstraat 19 – 2400 Mol

met vermelding van “Sportkamp 2016 Moldavo + uw naam”.

Enkele weken voor het vertrek, volgt er nog een duidelijke brief met de nodige uitleg over plaats, wat neem je mee, verzekering, uren van vertrek en aankomst, …

Wij hopen op een talrijke opkomst en zijn al druk bezig met de nodige voorbereidingen om er voor de ganse groep een tof , gezellig en sportief sportkamp van te maken!!

Namens VC Moldavo

bottom of page