Vanaf seizoen 2017-2018 zal Stijn Van Deuren de taak van trainer op zich nemen om onze B-ploeg te coachen in 2e Nationale.

Stijn heeft reeds verscheidene jaren ervaring opgebouwd  in jeugdelftallen, maar zeker ook in het damesvoetbal bij Weelde.

Ook voor ons C-elftal ku...

VC Moldavo zal volgend seizoen met 2 ploegen uitkomen in de nationale reeksen. Het B-team kroonde zich zaterdag tot kampioen in eerste provinciale, waardoor de promotie naar 2e nationale wacht. 

Moldavo B bleek dit seizoen niet één, maar vaak zelfs twee klassen te sterk...

Dat het water met bakken uit de lucht valt mag de pret in Cierreux niet drukken, na verschillende teambuilding-activiteiten stond voor de dames van Moldavo vanmiddag de laatste training op het programma. Morgenavond wordt de trainingsweek afgesloten met twee wedstrijde...

Als voorbereiding op het nieuwe seizoen, gaan we (alle speelsters van A-, B- of C-ploeg) van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 5 augustus 2016 op sportkamp.

We trekken richting Ardennen (Cierreux) waar er tal van activiteiten en trainingen georganiseerd worden om on...

Ben jij gepassioneerd door voetbal en heb je zin om als jeugdtrainer/jeugdtrainster het talent van onze jongens en meisjes mede te ontwikkelen?

Dan hebben wij bij VC Moldavo een leuk voorstel voor je.

De jeugdwerking van VC Moldavo heeft nog enkele vacante plaatsen voor...

Nadat huidig T1 van VC Moldavo Robin Vanruysseveldt vorige week aangekondigd had er na dit seizoen een punt achter te zetten als trainer omdat de job niet langer combineerbaar was met zijn professionele activiteiten, is het bestuur de zoektocht naar een nieuwe trainer...

’T IS GEBEURD!

De zon was afgelopen zaterdagochtend al vroeg van de partij en het beloofde een mooie dag te worden. Ten minste als de C-ploeg de titelstress onder controle zou kunnen houden…
Het was voor trainer Kris dus kwestie om het juiste evenwicht te zoeken tussen...

Please reload