top of page

FRANK DAUWEN NIEUWE T1 BIJ 1ste NATIONALER VC MOLDAVO

Nadat huidig T1 van VC Moldavo Robin Vanruysseveldt vorige week aangekondigd had er na dit seizoen een punt achter te zetten als trainer omdat de job niet langer combineerbaar was met zijn professionele activiteiten, is het bestuur de zoektocht naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen gestart. Die werd vrij snel succesvol afgerond en VC Moldavo is blij en trots te kunnen melden dat Frank Dauwen bereid is gevonden om volgend seizoen de taak van T1 bij de club op zich te nemen. Frank Dauwen is uiteraard geen onbekende naam binnen de voetbalwereld en wij zijn er van overtuigd dat hij met zijn ruime ervaring en kennis zowel als speler (bijna 400 wedstrijden in 18 seizoenen in eerste klasse bij Lierse, AA Gent en VC Westerlo en 9 selecties en 5 caps bij de Rode Duivels) als als trainer (9 seizoenen assistent-trainer en 1 seizoen hoofdtrainer bij VC Westerlo en 2 jaar als jeugdtrainer bij Al Ahli in Saoudi-Arabië) onze club en onze speelsters veel kan bijbrengen. VC Moldavo kijkt uit naar de samenwerking met Frank en wenst hem veel succes!

bottom of page