Eindseizoensfeest

25 Mei 2019

Einde mei zit het seizoen er op. Dit willen we dan ook uitgebreid vieren op ons eindseizoensfeest. We houden ons traditionele mini-voetbaltornooi. Er is een frietkraam voorzien. EN later op de avond komen de dansbenen goed van pas.

Voor de kleinsten is er een springkasteel voorzien.

Om 12u30 openen wij de kantine en de kleedkamers zodat iedereen zich op de juiste manier kan voorbereiden.

Vanaf 14 uur starten de wedstrijdjes. Inschrijven voor dit tornooi kan je via bijgevoegd infoblad.  Iedereen is welkom om te komen supporteren !

Vanaf 17 uur is het tijd om de hongerige magen te vullen met heerlijke Belgische frietjes.

Er komt een heuse frietkraam!

Je kan frietjes (met saus naar keuze) bestellen met 1 of 2 vleesjes naar keuze.  Het menu van frietjes met 1 vleesje kost 5 euro; voor frietjes met 2 vleesjes betaal je 7 euro.

Voor de saus is er keuze uit mayonaise, ketchup, pickles, tartaar, andalouse en cocktail,…. Dit beslis je op het moment zelf.
Voor de vleesjes is er keuze uit kaaskroket, curryworst, boulet, cervela, mexicano, vleeskroket en kipcorn.

 

Om alles een beetje vlot te laten verlopen , vragen we om op voorhand in te schrijven.

Inschrijven kan tot 17 mei via onderstaande inschrijvingsstrook, die je kunt afgeven aan de afgevaardigden, trainers of in de kantine.

Of het kan ook via mail: evenementen@moldavo.be of via onze website: www.moldavo.be

 

Vanaf 20 uur start het feest met DJ AKA DB-IFINITY (Geert Mathieu uit Mol)

Een voetbalseizoen eindigt, zoals het begint,… met voetbal.

Daarom organiseren wij op ons afscheidsfeest een tornooi tussen eigen speelsters, spelertjes, mama’s, papa’s, trainers,….

 

Bedoeling is dat je samen met enkele vrienden, vriendinnen, familie, collega’s … een ploegje vormt en hiermee inschrijft. Bedenk dan ook nog een originele naam voor je ploegje.

 

 Er wordt 5 tegen 5 gespeeld. Elke wedstrijd duurt 15 min.  Het is de bedoeling dat de dames tegen elkaar uitkomen, de jeugd onderling elkaar bestrijdt, … Afhankelijk van het aantal inschrijvingen is het mogelijk om meerdere wedstrijdjes te spelen.

 

Heb je zin om hieraan mee te doen? Zo vlug mogelijk inschrijven is de boodschap. Inschrijven via onderstaand formulier tot 17 mei.